A PART 2 MILAH DT

Part 2:Sharing Kurus Kak Milah

Cara Naikan Metabolisma Badan.

Inilah Spesis mangga yang akak jumpa kajiannya di internet dan ada blogger lain yang share juga. akak dah buat bacaan lebih detail dan akak yakin ini lah yang paling berkesan untuk naikkan Metabolisma. Biji dia yang dijadikan ektrak sebagai bahan naikan metabolisma.

Buah ni kalau korang nak tahu namanya buah Mangga Afrika( Irvingia Gabonensis ).

RINGKASAN:Mangga Afrika (Irvingia Gabonesis), menurunkan berat badan & meningkatkan METABOLISMA. yang ni akak ambil dekat website.

Korang tak perlu nak pening cari mangga afrika ni sebab syarikat yang bantu kurus tu dah rumuskan sekali dalam ubat diorang.

Syarikat ni yang import dan proses buah mangga afrika di Malaysia secara sah.

Yang lagi best:

1.Syarikat ni dah hasilkan formula buah Mangga Afrika dan proses buah dengan sukatan dose yang betul oleh Kementerian Kesihatan Malaysia. So..tak perlu nak makan mentah sebab rasa asli dia masam . yang dah proses ni hanya di ambil ektrak zat sahaja jadi dah tak masam.

2.Syarikat ni juga dah adun sekali dengan bahan-bahan lain yang memang sangat membantu untuk menurunkan berat badan seperti lemon, asam keping(Garcinia Cambogia) yang bantu Detox Badan,Lawaskan Pembuangan dan kawal selera makan.

Ni lah dia LEMONTAB tu.

Rupa bentuk lemontab Asli tanpa sebarang kimia atau pewarna tambahan.


Pada awalnya akak takut juga nak cuba LEMONTAB. Takut ada side effect atau ganggu buah pinggang,jantung yang merbahayakan akak. Sekarang banyak produk dipasaran dan pernah kena sebelum ni,jadi akak perlu berhati-hati.

Maklumat ni lah buat akak yakin nak cuba lemontab..

Lemontab mendapat kelulusan (Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan) dibawah Kementerian Kesihatan Malaysia.

Lemontab disahkan halal oleh JAKIM

Banyak billboard dan siaran tv yang diorang dah masuk. Ni akak dapat masa survey lemontab dan ada yang akak ambil sendiri di higway.

Banyak testimoni yang akak dapat nyatakan keberkesanan lemontab.

Disclaimer: Result May Vary From Person To Person
Disclaimer: Result May Vary From Person To Person
Disclaimer: Result May Vary From Person To Person
Disclaimer: Result May Vary From Person To Person

Untuk makluman Syarikat ni juga bagi Coaching percuma .Kesan Lemontab dan Coaching sangat bagi kesan berganda. Korang dapat 2 Manfaat Iaitu Produk Dan Servis.

Testimoni ni semua Kak Milah kumpul dari group dan dari Ezi Fereena.

Ini ringkasan apa yang berlaku kepada Akak selama sebulan mengamalkan lemontab dengan penjagaan makan yang seimbang.(diet if akak dah jarang buat taw). Kesan-kesan ni ada orang dapat beza-beza ikut badan.

(setiap hari akak ambil 1 biji  tengahari dan 1 biji lagi malam 30 minit sebelum makan)

1 minggu pertama pengambilan.

Pertama kali rasa dia sedap. Tak ralat nak kunyah sebab rasa dia masam manis lemon.

Seminggu awal ni belum ada apa tanda lagi. Lojik lah kan bukan magic terus turun berat.

Macam kak, lepas 2 minggu badan rasa ringan dan bertenaga dulu. nak buat kerja pun enjoy tak lemah dah badan. kemudian baru rasa lawas lebih baik masa membuang. Sikit pun tak da cirit birit taw.. serius best detox badan dengan lemontab dah tak berangin badan.

Selepas 4 minggu, akak sangat teruja.

Dari 72.4 kg ke 67 kg. Sekarang akak dah boleh pakai baju yang tak muat dulu. Ceeehhhh..Bangga tau. Nampak memang tak turun banyak, tapi lemak yang menyusut tu dah mampu muat baju kain akak. Akak Makan macam biasa, akak tak bersenam sebab tak da masa. Tapi minum banyak air kosong dan makan buah, kontrol kuantiti makanan.Tidur akak memang selalu lewat.Sebab banyak kerja key in data malam-malam.

Akak nak pesan juga nak turun berat tiada jalan pintas yang cepat ya. Tapi lemontab ni sangat membantu untuk kita susutkan lemak secara semula jadi mengikut sistem badan dengan naikan metabolisma badan. Bukan dengan cara desak badan cirit birit sebab nak kurus cepat.

Akak malu nak tunjuk gambar badan gemuk yang dulu. Suami yag mula-mula  tegur. Alangkah bahagianya tau,badan dah rasa ringan dapat lebih aktif. Sebab tu, bila kita selim boleh buat apa kita suka.Tapi bila dah berumur dan gemuk lagi hadui, tau-tau lah sendiri bayangkan comelnya macam mana.Kawan-kawan bising tau macam mana akak susut. Tapi akak tak da cakap apa-apa sebab diaorg tak percaya dengan produk.

Syukur jumpa yang betul. Walaupun dah jarang buat Diet If akak dapat turun dengan cantik. Ke tandas hari-hari memang teratur.Setelah sekian lama mencari.Terima kasih yang tak terhingga kepada konsultan akak, Ezi Fereena.

PERBUALAN AKAK DENGAN EZI PERKONGSIAN UNTUK KORANG

Ni masa mula-mula kak milah mesej Ezi

Disclaimer: Result May Vary From Person To Person

Masa ni selepas akak dah dapat result yang akak nak

Disclaimer: Result May Vary From Person To Person

Ni lah sikit-sikit perbualan akak dengan ezi..alhamdulilah akak dah berjaya turun.

Disclaimer: Result May Vary From Person To Person

Akak sarankan mula sekotak dulu dalam tu ada dua botol

Macam Akak, 2 minggu awal tu belum turun lagi.(tapi badan dah lawas, ringan badan & bertenaga)

Minggu ke-4 baru start turun.

4 minggu ni macam lama. Tapi nak dibandingkan sebelum ni bertahun cuba macam-macam,tapi tak kurus-kurus, 4 mingu ni kejap ja. Lagi 1 tanam kan dalam minda bahawa kurus dalam masa 4 minggu ni adalah secara selamat dan sihat serta tak memudaratkan badan. Lebih baik dari nak desak turun berat secara paksa yang tak baik untuk badan.

Kalau korang nak lagi best ambil dengan set Leceen sebab dia bantu korang punya penghadaman jadi lebih baik.

Bila pembuangan dah makin cantik masa tulah kurangnya sisa perkumuhan jadi perut lebih ringan, lemak-lemak makin berkurang sebab kurangnya lemak terhasil dan berat badan akan mula menurun. Jangan ambil remeh kepentingan lawas untuk bantu korang kurang berat badan. Target 2x sehari pagi dan malam.

Memang betul puas hati bila Kak Milah cuba sendiri .Kak Milah tak ada masalah buang air besar tapi bila kak milah makan leceen ni pagi-pagi Kak Milah buang lebih baik dan mudah membuang serta badan rasa ringan.

Nak Order Macam Mana?

Korang serius nak cuba, akak dah deal dengan Ezi staff lemontab di HQ number dia yang sama masa akak jumpa di Blog kak Azie dulu.

Akak memang sangat syorkan lemontab ni sebab:

Akak dah turun berat banyak dengan lemontab ni. Akak dah boleh shoping baju-baju kesukaan akak.Nak bergaya pun seronok sebab lemak-lemak gelebeh dah tak da. Kalau dulu bila duduk mesti lemak diperut berlipat.

Ok last pesanan Kak Milah, korang betul-betul serius nak HQ bantu boleh klik kod promo yang akak bagi di bawah. Usaha dan tawakal ya. Dari apa yang Kak Milah nampak HQ lemontab dah bagi yang terbaik kepada customer dari segi kualiti produk dan guide selepas pembelian. korang sahaja perlu mulakan.

Ok..sebab korang dah baca blog kak Milah ni sampai habis, syarikat ada sertakan kredit diskaun pakej set untuk bantu korang kuruskan badan dengan penjimatan yang berbaloi: 

Akak dapat info terbaru untuk 2021 Hq tambah pakej baru dalam Lemontab untuk bantu luar dan dalam. Kak Milah tengok memang kena dan sesuai untuk kita yang masalah lemak banyak ni. Ni detaill kak Milah dapat dari Ezi dengan manfaat produk yang di ganding bersama lemontab.

LOOK-V SHAPE FACE

Fungsi utama V Shape adalah membantu mengurangkan lemak di kawasan bawah dagu. Amalan menyapu V Shape di Bawah Dagu dapat bantu mengurangkan Dauble Chin korang.

LEMON LOTION

Fungsi utama Lemon Lotion Adalah Bantu Hidrat Lemak di Lapisan Kulit korang. Sapu di Bahagian Perut,Lengan,peha dan Lain-lain. Korang akan rasa keseronokan kesan dari lotion lemon yang tidak bagi kesan pedas pada kulit. Rasa Sejuk dan Nyaman Dapat bagi Kesan Releks pada tubuh badan korang. 

Poster-poster ni pun akak dapat dari konsultan akak, Ezi. Jadi boleh lah akak share kat sini apa yang syarikat bagi pada kita sebagai customer.

Untuk 250 orang terawal order full pakej ada Free Bengkung dan Botol Air.

Korang serius nak dapatkan tawaran ni ?

Tekan pada link whatsapp Ezi dibawah untuk claim diskaun Pakej HQ ya.Kod yang Keluar masa click link whatsapp tu jangan padam. Sebab tu kod promo yang hq bagi pada kak milah untuk korang layak claim offer.

Http://www.wasap.my/+601160798943/Ezi

Kepada yang serius nak Kurus atau ada masalah-masalah lemak gelebeh,perut buncit. Akak dah share Link wasap staff  nama Ezi untuk yang nak usaha macam akak. 

Semoga korang dapat berjaya macam akak.Aamiin….