Nak Offer Scroll Terus ke Bawah.

Pelbagai luahan yang kami dengar , ada yang dah banyak berhabis duit usaha kuruskan badan.

Dah makan pil tablet, jus, alatan elektronik, tapi tak berjaya kuruskan badan. Masih tidak berjaya susut. Disebabkan, itu kami kaji dan hasilkan 1 formula baru.

Sekarang tidak perlu lagi susah hati jarum timbang tak turun. Kunyah Formula Baru ni dah boleh bantu kuruskan badan secara sihat dan selamat.

ANDA PERLUKAN SUPPORT ?
JANGAN BIMBANG.
KAMI SEDIAKAN COACHING PERCUMA!!.

GUIDE PERCUMA dari Fereena HQ.Coach sangat Supportive dan Positif dalam membantu anda..

Amalkan LEMONTAB dan guide yang betul!
Dapat gandakan hasil yang cantik kepada badan anda!

GUIDE PERCUMA dari Fereena HQ.Coach sangat Supportive dan Positif dalam membantu anda..

Amalkan LEMONTAB dan guide yang betul!
Dapat gandakan hasil yang cantik kepada badan anda!

LemonTab

TAK SEMPAT JOIN COACHING?

Makan je macam biasa, pun dah boleh turun berat sebab formula lemontab sesuai untuk orang yang sibuk dan Fizikal yang dah tak mampu bersenam.

Tengok feedback customer dibawah yang tak follow coaching pun dah seronokkan?

LEMONTAB DIFORMULASIKAN SECARA KLINIKAL & BERKUALITI TINGGI

Lihat Bagaimana Formulasi Tradisional Dimodenkan Ke Tahap Kualiti dan Keberkesanan Yang Terbaik.

Lemontab telah di Masukan Ektrak Mangga Afrika yang membantu meningkatkan metabolisma badan.

Kenapa perlu tingkat metabolisma badan?
  1. Supaya makanan yang kita makan dapat ditukarkan menjadi tenaga.
  2. Makanan yang dimakan tidak menjadi lemak 100%.
  3. Apabila penghasilan lemak menjadi kurang, lama kelamaan lemak sedia ada akan menyusut.
SERONOKKAN!!!Berat Dah Turun, Senang Cari Saiz Baju, Badan Ringan Dan Sihat!Pasangan & Orang Terdekat Tegur Dah Kurus!!😍
Fructus Citrus Liminum (Lemon)

  • Membantu mengurangkan berat badan dengan lebih cepat
  • Dapat mencairkan lemak dengan baik
  • Membantu mengeluarkan toksin dalam badan
  • membantu proses detox
Semen Irvingia Gabonensis (Mangga Afrika)
  • Meningkatkan metabolisma badan
  • Meningkatkan daya tahan tubuh
  • Memberi tenaga
  • Mengurangkan pembentukan lemak
  • Memperbaiki sistem penghadaman
Garcinia Cambogia (Asam Keping)

  • Mengurangkan selera makan
  • Membantu mengurangkan pembentukan lemak
  • Mencegah sembelit
  • Melancarkan proses pencernaan
Fructus Tamarindus Indica (Asam Jawa)

  • Melancarkan pembuangan
  • Membantu menurunkan kadar kolestrol dalam badan
Folium Camellia Sinensis (Daun Teh)

  • Bertindak sebagai antioksidan
  • Melancarkan pencernaan
  • Menurunkan tekanan darah dalam badan
  • Mengurangkan kolestrol
  • Mengimbangkan metabolism badan

LEMONTAB SERING BERSIARAN LANGSUNG DI WHI TV3

BILLBOARD LEMONTAB ADA DI SEPANJANG HIGHWAY UTARA SELATAN

Menerima Award “The Brandlaureate World Halal BestBrand 2019”

kelebihan order disini

Jika anda ORDER SEKARANG, HQ akan hadiahkan barangan istimewa dibawah ni mengikut pakej.
Bengkung Free Size & Botol Air Fereena
Sabun badan ni bagus untuk kulit,menghilangkan selulit,mengeluarkan daki.Yang best rasa sejuk masa mandi, segar je badan
Musim virus sekarang memang sesuai dapat ni percuma. Dalam bentuk liquid gel dan wangi.

SET SLIM BOOSTER SEBULAN

RM499 RM 270
  • 2 BOTOL LEMONTAB
  • 1 KOTAK LECEEN X 15 SACHET
  • 1 LOTION LEMON BESAR
  • 1 LOTION LOOK V SHAPE
  • 1 BOTOL AIR FEREENA
  • 1 BENGKUNG
  • 1 HAND SANITIZER 60ML
  • FREE POSTAGE

RECOMENDED:

Selalu customer Ambil set ni.. Sebab lengkap pakej luar dan dalam..bantu naikan metabolisma, detox dan kawal selera makan dari dalam & bantu susut lemak dari luar. Dpt free bengkung & botol air fereena & hand sanitizer😊

SET PRO SLIM

RM390 RM 210
  • 2 BOTOL LEMONTAB
  • 1 KOTAK LECEEN
  • 1 HAND SANITIZER 60ML
  • 1 LEMONSOAP
  • FREE POSTAGE

Cadangan:

Fokus Dalaman Yang Memberi Kesan Berganda Dengan Gabungan Lemontab & Leceen Untuk 1 bulan

SET BASIC 1 BULAN

RM320 RM 160
  • 2 BOTOL LEMONTAB
  • 1 LEMONSOAP
  • 1 HAND SANITIZER 30ML
  • FREE POSTAGE

Cadangan :

Fokus Dalaman Sahaja
Untuk 1 bulan. Sesuai Untuk Percubaan.Yang Penting Amalkan Lemontab

Untuk pertanyaan lanjut atau nak order secara manual boleh klik butang wasap di atas.

Pembayaran di terima melalui Perbankan Online / Online Transfer/ & pembayaran 100% di jamin selamat.
Penghantaran akan dilakukan ASAP selepas order di proses. Klik “Order Sekarang” Di Pakej yang berminat

🔘 TIPS PENGAMBILAN LEMONTAB YANG BERKESAN1 botol ada 30biji🍋 15 [email protected] 2biji lemontab setiap hari🌞 1 biji 30 minit sebelum makan tengahari🌚 1 biji 30 minit sebelum mkan malamLeceen 2 hari 1 kali seblum tidur.(Khas Utk Pakej Lemontab +Leceen)minum air selalu utk detox badan
Tidak wajib, Coaching Group bertujuan untuk kita bantu anda. Kita serius untuk bantu anda turun berat. Anda Hanya perlu mulakan segera untuk capai berat impian.
Cara lemontab bertindak menurunkan berat badan dengan 5 jenis bahan👇✅Menyeimbangkan dan meningkatkan metabolisma badan✅Membaiki sistem penghadaman✅Membakar lemak secara semulajadi✅Membuang toksin dlm badan✅Mengawal selera makan✅Menurunkan kolestrolHasil dari lemontab👇✅Menguruskan badan✅Mengempiskan perut buncit✅Mengecilkan Peha dan pinggul✅Menyekat pertambahan berat badan✅Tiada masalah kulit mengelebeh
Pakej Booster:(Sesuai untuk target 5 kg ke atas & ada masalah  lemak berlebihan serta sembelit.)
  •  2 botol lemontab+leceen+lemon lotion+3 free gift
Pakej 1 Bulan:(sesuai untuk target 5 kg—)
  • 2 botol lemontab + 2 Free gift

Boleh, tiada masalah tidak menggangu kitaran haid anda.

Tidak perlu, dapat target yang di idamkan boleh berhenti ambil lemontab.

Lemontab sesuai diambil dari umur 13 tahun ke atas.

Secara asasnya cukup dengan amalan kuantiti pemakanan yang sederhana dan berkhasiat. Kawal pengambilan gula garam dan minyak. Ni tips untuk kesan yangg lebih cepat. Bersenam adalah bonus jika sempat dilakukan. Berat badan dipengaruhi 80% pemakanan manakala bersenam hanya 20% sahaja.

Lemontob diperisakan dari rasa asli buah dengan rasa seperti lemon yang sedap – rasa lebih kurang gula-gula lemon tapi tidak terlalu masam atau manis. Anda akan seronok amalkan kerana rasanya yang sedap.

LOTION LEMON

Lotion lemon dapat membantu membakar lemak dari luar. Sapu di tempat yang bermasalah sahaja.

LEMONSOAP

Sabun badan bagus untuk kulit,menghilangkan selulit,mengeluarkan daki.

FEREENA COFFEE

Untuk tenaga tambahan. sesuai untuk lelaki dan wanita

HAND SANITIZER

digunakan untuk membasmi kuman dimusim wabak Covid-19. Melembabkan kulit dan baunya yang wangi selesa digunakan.

Jika didapati mengandung perlu berhenti sementara sehingga lepas pantang. Jika ada yang merancang untuk mengadung boleh amalkan.

Boleh, hanya perlu jarakan 2 jam sahaja sebelum ambil lemontab.

Berat badan tidak akan naik semula secara mendadak kerana lemontab hanya bantu menurunkan berat badan secara semula jadi. Lemontab bantu mengurangkan lemak dengan peningkatan metabolisma badan bukanya “flush” air dalam badan. Jika air dalam badan yang keluar sebab tu berat boleh naik cepat.

Lemontab tiada kesan sampingan kerana bahan-bahan yang digunakan adalah semula jadi dan dose yang dimasukan dibenarkan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia.