MRZ LEMONTAB PLUS

 Mengembalikan impian kurus anda secara selamat dan berkesan.

PENGASAS: DATIN SABRINA AHMAD
Lemontab dihasilkan dengan Teknologi Formulasi Herba Tradisional yang terkini bagi membantu menurunkan berat badan secara semula jadi dan menyihatkan tanpa sebarang kesan sampingan. 
 

Sesuai diamalkan oleh wanita dan lelaki yang susah menurunkan berat badan.

Siapa Yang Perlu Amalkan:

  • Individu Gaya Hidup Yang Sibuk(Penjawat Awam Dan Swasta)
  • Individu Yang Perlukan Supliment Sokongan Semasa Diet.
  • Susah Kawal Selera Makan
  • Nak Kurus Tanpa Diet Extreme.
  • Sesiapa Sahaja Yang Nak Kurus.

Antara masalah dan simptom berat badan yang di hadapi:

  • Obesiti
  • Berat Susah Turun(Metabolisma Rendah)
  • Lemak di bahagian perut(buncit),peha,
    lengan dan dagu
  • Tumit dan Kaki Sakit Lenguh
  • Lutut Sakit
  • Terasa Mengah
  • Diet Tapi Susah Turun.

KISAH INSPIRASI DATIN SABRINA CETUSKAN LEMONTAB

Perubahan Datin Sabrina Sangat Ketara

Bahan-Bahan Semula Jadi Yang Dirumus Dalam Lemontab

Fructus Citrus Liminum atau Lemon
  • Membantu mengurangkan berat badan dengan lebih cepat
  • Dapat mencairkan lemak dengan baik
  • Membantu mengeluarkan toksin dalam badan
  • membantu proses detox
Semen Irvingia Gabonensis atau Mangga Afrika
  • Meningkatkan metabolisma badan 
  • Meningkatkan daya tahan tubuh
  • Memberi tenaga
  • Mengurangkan pembentukan lemak
  • Memperbaiki sistem penghadaman
Garcinia Cambogia atau Asam Keping
  • Mengurangkan selera makan
  • Membantu mengurangkan pembentukan lemak
  • Mencegah sembelit
  • Melancarkan proses pencernaan
Fructus Tamarindus Indica atau Asam Jawa
  • Melancarkan pembuangan 
  • Membantu menurunkan kadar kolestrol dalam badan
Folium Camellia Sinensis atau Daun Teh
  • Bertindak sebagai antioksidan 
  • Melancarkan pencernaan 
  • Menurunkan tekanan darah dalam badan
  • Mengurangkan kolestrol 
  • Mengimbangkan metabolism badan

 Banyak Review terkumpul yang menyatakan keberkesanan Lemontab 

Disclaimers : Result may vary from person to person. *****
Disclaimers : Result may vary from person to person. *****
Disclaimers : Result may vary from person to person. *****
Disclaimers : Result may vary from person to person. *****
Disclaimers : Result may vary from person to person. *****
Disclaimers : Result may vary from person to person. *****

Lemontab telah mendapat kelulusan (Biro Pengawalan  Farmaseutikal Kebangsaan)  Dibawah Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM).

Lemontab telah disahkan Halal oleh JAKIM

PERCUMA GUIDE DARI CERTIFICATE COACH

GUIDE percuma dari Fereena HQ. Diorang sangat mesra dan mudah dirunding.

TESTIMONIAL COACHING

Disclaimers : Result may vary from person to person. *****
Disclaimers : Result may vary from person to person. *****
Disclaimers : Result may vary from person to person. *****
Disclaimers : Result may vary from person to person. *****
BERITA BAIK KEPADA ANDA🎉.SETIAP SET PEMBELIAN AKAN MENDAPAT SPECIAL GIFT DARI FEREENA BEAUTY. 🎁
Lotion lemon dapat membantu membakar lemak dari luar..sapu di tempat yang bermasalah sahaja
Untuk kesihatan dalaman dan luaran. Sesuai untuk lelaki dan wanita
Musim virus sekarang memang sesuai dapat ni percuma. Dalam bentuk liquid gel dan wangi.

***Free gift diberikan mengikut pakej

WE WORK FOR YOUR HEALTH,YOU STAY AT HOME FOR US

PARCEL READY UNTUK POS

PAKEJ OFFER LEMONTAB!!

(KLIK BUTANG ORDER DI BAWAH UNTUK PEMBELIAN👇)

(HARGA ASAL RM419)

HARGA PROMOSI RM240

SET FAT BOOSTER 1 BULAN

2 BOTOL LEMONTAB

1 KOTAK LECEEN X 15 SACHET

FREE FEREENA COFFEE

FREE HAND SANITIZER

(sesuai untuk target 5 kg ke atas)
 

(HARGA ASAL RM320)

HARGA PROMOSI RM180

SET BASIC 1 BULAN

2 BOTOL LEMONTAB

FREE LEMON LOTION

(sesuai untuk target 5 kg ke atas)
 

Pembayaran di terima melalui Perbankan Online / Online Transfer & pembayaran 100% di jamin selamat. Penghantaran akan dilakukan ASAP selepas order di proses.

Soalan Yang Paling Popular Ditanya (FAQ)

Tidak wajib, Coaching Group bertujuan untuk kita bantu turun berat secara serius. Kita serius untuk bantu anda turun berat. Anda Hanya perlu mulakan segera untuk capai berat impian.

Cara lemontab bertindak menurunkan berat badan dengan 5 jenis bahan👇

✅Menyeimbangkan dan meningkatkan metabolisma badan

✅Membaiki sistem penghadaman

✅Membakar lemak secara semulajadi

✅Membuang toksin dlm badan

✅Mengawal selera makan

✅Menurunkan kolestrol

 

Hasil dari lemontab👇

 

✅Menguruskan badan

✅Mengempiskan perut buncit

✅Mengecilkan Peha dan pinggul

✅Menyekat pertambahan berat badan

✅Tiada masalah kulit mengelebeh

Pakej 2 Bulan:(sesuai untuk target 5 kg+++)

  • 4 botol lemontab + Free gift

Pakej 1 Bulan:(sesuai untuk target 5 kg—)

  • 2 botol lemontab + Free gift

Boleh, tiada masalah tidak menggangu kitaran haid anda.

Tidak perlu, dapat target yang di idamkan boleh berhenti ambil lemontab.

Lemontab sesuai diambil dari umur 13 tahun ke atas.

Secara asasnya cukup dengan amalan kuantiti pemakanan yang sederhana dan berkhasiat. Kawal pengambilan gula garam dan minyak. Ni tips untuk kesan yangg lebih cepat. Bersenam adalah bonus jika sempat dilakukan. Berat badan dipengaruhi 80% pemakanan manakala bersenam hanya 20% sahaja.

Lemontab dikeluarkan oleh syarikat bumiputera yang beroperasi di Kedah. Pengasas merupakan pengilang ubat yang diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia. Menjadi kelebihan pada lemontab kerana pengasas dan pengilang orang yang sama yang mana formula terbaik dapat dihasilkan.

Average sebulan boleh turun 1-5 kg. Tindak balas pantas dengan lemontab semiggu boleh turun 1-4 kg.

Lemontob diperisakan dari rasa asli buah dengan rasa seperti lemon yang sedap – rasa lebih kurang gula-gula lemon tapi tidak terlalu masam atau manis. Anda akan seronok amalkan kerana rasanya yang sedap.

LOTION LEMON

Lotion lemon dapat membantu membakar lemak dari luar. Sapu di tempat yang bermasalah sahaja.

LEMONSOAP

Sabun badan bagus untuk kulit,menghilangkan selulit,mengeluarkan daki.

GLUSERUM

Untuk kecantikan wajah merawat masalah kulit jerwat jeragat memutihkan wajah.hanya sapu di bahagian muka seblum tidur

Jika didapati mengandung perlu berhenti sementara sehingga lepas pantang. Jika ada yang merancang untuk mengadung boleh amalkan.

Metabolisme badan akan mula menurun seiring peningkatan umur. Apabila usia meningkat, keanjalan otot juga merosot dan paras lemak badan meningkat.

Metabolisma ni fungsi dia menukarkan makanan yang kita makan menjadi tenaga. Setiap orang kadar metabolisma dalam badan berbeza-beza.

Ni lah punca ada orang makan banyak tapi tak gemuk-gemuk. Sebab metabolisma badan dia tinggi

Makanan yang dia makan bertukar menjadi tenaga, dia tak gemuk sebab lemak yang terhasil kurang sebab dah dibakar jadi tenaga.

Amalan sesuatu produk harus konsisten dan berdisiplin. lemontab berbeza dengan produk lain kerana untuk menghasilkan produk yang membantu menguruskan badan memerlukan kajian dan formulasi yang tepat.tidak boleh sebarangan claim kerana didaftarkan dengan biro farmasi kebangsaan.

Boleh, hanya perlu jarakan 2 jam sahaja sebelum ambil lemontab.

Lemontab tidak boleh di ambil oleh orang yang mempunyai sakit jantung,kanser,SLE, dan buah pinggang. Selain dari itu tiada masalah untuk di amalkan.

Lemontab dihasilkan 100% Bahan Semula Jadi.

Untuk customer repeat masih akan dapat harga offer.

Berat badan tidak akan naik semula secara mendadak kerana lemontab hanya bantu menurunkan berat badan secara semula jadi. Lemontab bantu mengurangkan lemak dengan peningkatan metabolisma badan bukanya “flush” air dalam badan. Jika air dalam badan yang keluar sebab tu berat boleh naik cepat.

Lemontab tiada kesan sampingan kerana bahan-bahan yang digunakan adalah semula jadi dan dose yang dimasukan dibenarkan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia.

sekotak lemontab ada 2 botol dan tahan selama 30 hari.

***Walk inn Customer Sila Info Receptionist Untuk Berhubung Dengan Ezi Fereena HQ untuk Order Lemontab.