BERTAHUN-TAHUN USAHA KURUSKAN BADAN & TURUNKAN BERAT,ALHAMDULILLAH USAHA AKU AKHIRNYA BERJAYA.

gambar hiasan

Kisah perjalanan ku susutkan badan.

Nama akak Jamilah panggil milah, akak menetap di Sarawak sebagai Guru. Umur akak 52 tahun. Akak dah lama usaha untuk turunkan berat. Pelbagai kaedah akak dah cuba.

Akak ada darah tinggi dan akak mesti kurangkan berat badan. Akak stress tiap kali pergi dokter. Mesti dokter tegur berat akak dulu. Kenapa berat tak turun-turun lagi sebab akan gangu kesihatan. Akak ade ambil ubat dan folowup dengan dokter tu asyik jumpa dokter.

Akak bengang betul sebab akak dah macam-macam usaha nak turun berat tapi tak berjaya. Umur dah 52 tahun mungkin faktor usia liat nak turun berat ni.

Pelbagai produk dah cuba dan puasa qada pun habis, yang puasa sunat lagi lah tak terkira. Bersenam pun akak ada buat juga. Akak mula serius nak turun dari tahun 2002 lagi. Bayang kan dan berapa belas tahun masih tak menjadi.

Niat akak nak turun bukan lah untuk cantik memang tak akan. Tapi untuk kesihatan yang utama. Akak iktiar je demi kesihatan,tapi kalau turun badan dan kembali cantik tu bonus lah.

Dipendekan cerita, Satu hari tu, akak terbaca di google kisah kak azie yang sebelum ini susah turunkan berat badan. Akhirnya berjaya dengan satu produk syarikat ni. Kak azie ada kongsi maklumat syarikat dalam penulisan dia, akak terus hubungi syarikat tu.
.
Akak diberitahu punca utama kenapa seseorang tu susah nak turun berat disebabkan masalah metabolisma badan yang rendah. Fungsi metabolisma badan ni untuk menukarkan makanan dari lemak menjadi tenaga. Apabila metabolisma menurun, proses tu menjadi lemah dan peningkatan lemak meningkat.
.

Metabolisma badan akan mula menurun seiring peningkatan umur. Apabila usia meningkat, keanjalan otot juga merosot dan paras lemak badan meningkat.Syarikat tu syorkan akak cuba produk yang diberi nama LEMONTAB ni dengan pemantauan. Akak dah makan 4 botol untuk 2 bulan berikut kesan akan terima.

ini pakej extra yang akak dah repeat. ada leceen untuk boost turun berat. ada lotion untuk bantu dari luar. Akak dapat hadiah yang menarik juga ya..hehe

Ini 2 Botol Pertama akak.

So far ada perubahan,ada susut walaupun lambat.Hari tu masa mula ambil 72.4 kg, setakat 2 botol ni dapat 68.4 kg Alhamdulillah.. Akak perlu tingkatkn lagi disiplin kut, baru nampak lebih efek.

Normal lah ubat tradisional semula jadi baru makan 2 botol kan. Pada bulan pertama pembelian.Memang liat nak susut, mungkin metabolisma belum sedia lagi.Tiba pembelian kali kedua, Akak abaikan apa-apa perubahan tapi tetap dengan aturan lemontab. Last akak tak sedar akak dah turun berat.

2 Botol Kedua

Dari 72.4 kg ke 67 kg. Sekarang akak dah boleh pakai baju yang tak muat dulu. Ceeehhhh..Bangga tau. Nampak memang tak turun banyak, tapi lemak yang menyusut tu dah mampu muat baju kain akak. Akak Makan macam biasa, akak tak bersenam sebab tak da masa. Tapi minum banyak air kosong dan makan buah, kontrol kuantiti makanan.Tidur akak memang selalu lewat.Sebab banyak kerja key in data malam-malam.

Akak nak pesan juga nak turun berat tiada jalan pintas yang cepat ya. Tapi lemontab ni sangat membantu untuk kita susutkan lemak secara semula jadi mengikut sistem badan dengan naikan metabolisma badan. Bukan dengan cara desak badan cirit birit sebab nak kurus cepat.

Akak malu nak tunjuk gambar badan gemuk yang dulu. Suami yag mula-mula  tegur. Alangkah bahagianya tau,badan dah rasa ringan dapat lebih aktif. Sebab tu, bila kita selim boleh buat apa kita suka.Tapi bila dah berumur dan gemuk lagi hadui, tau-tau lah sendiri bayangkan comelnya macam mana.Kawan-kawan bising tau macam mana akak susut. Tapi akak tak da cakap apa-apa sebab diaorg tak percaya dengan produk. Maaf lah akak tak boleh siarkan gambar akak disini. Nak tengok nanti akak ade bagi pada konsultan akak boleh minta dengan dia ya.

Syukur jumpa yang betul. Ke tandas hari-hari memang teratur.Setelah sekian lama mencari.Terima kasih yang tak terhingga kepada konsultan akak, Ezi Fereena.

Pada awalnya akak pun mula-mula takut nak amalkan tapi bila maklumat dah jelas dan selamat baru akak berani cuba. Alhamdulilah syukur sangat. Berikut makluman yang syarikat bagi.

SELAMAT DAN HALAL

Lemontab ni ada kelulusan MAL dari KKM. Kelulusan ni diberikan oleh National Pharmaceutical Regulatory Agency, Kementerian Kesihatan Malaysia. Dan hanya 1% saja produk yang lepas dengan syarat yang ketat ni.Kelulusan ni penting untuk memastikan supaya tak rosak dalaman kita.Sia-sia saja kan. Ini number dia MAL20172980TC. Boleh semak sendiri kat web KKM untuk ketulenan number ni.

.
Lemontab Di Tv & Billboard

Apa yang buat akak yakin lagi lemontab ni dah keluar tv & billboard. Bermakna iklan yang diorang jalankan tu mendapat lisen daripada pihak berkuasa.

BAHAN SEMULAJADI
.
Lemontab mengandungi gabungan buah-buah semulajadi seperti:

Asam Gelugor
Daun Teh Hijau
Asam Jawa
Lemon
Mangga Afrika

APA KESAN BAHAN-BAHAN NI KAK MILAH?

OK..ni kesan yang korang akan rasa bila amalkan lemontab kesan dari 5 bahan di atas.

1. Akan rasa kenyang atau selera makan menurun sebab ada asam gelugor

2. Pembuangan air besar lebih lawas tanpa cirit birit secara tak langsung perut rasa kempis dan ringan dengan adanya asam jawa dan lemon untuk detoks

3. Kadar kolestrol juga akan stabil denga adanya daun teh

4. Macam mana lemontab boleh naikan metabolisma badan adalah sebab adanya mangga afrika . Kajian dari universiti luar negara telah menunjukan bukti kesan dari amalan mangga afrika. Badan akan lebih bertenaga dan rasa ringan sebab makanan yang kita makan banyak hasilkan tenaga.

Terjemahan: Mangga Afrika (Irvingia Gabonesis), menurunkan berat badan & meningkatkan metabolisma.

 Bahan-bahan ni memang kita selalu dengar kan untuk bantu orang nak diet. Syarikat dah gabung semua. Mudah untuk pengguna . Jadi Lemontab ni bebas bahan kimia berbahaya. Sebab kalau ada masalah kilang dan produk ni boleh kena saman dan lesen ditarik. Dan yang best dia ada sijil HALAL. Tak was-was.


.
SIMPLE DAN MUDAH
.
Hanya makan 1 biji tengahari dan 1 biji malam. Tablet ni rasanya masam-masam manis dan boleh kemam atau kunyah saja. Jadi dalam kereta sambil drive boleh ambik. Untuk korang yang sibuk memang sangat memudahkan.

BERITA BAIK
.
Syarikat ada buka offer special dalam bentuk combo set taw.

Untuk tahun baru ni syarikat sediakan full pakej dalaman & luaran. Lengkap terus sesiapa yang azam nak selimm tahun baru. Ni 3 pakej yang syarikat tu bagi untuk pakej lengkap.

Fungsi utama V Shape adalah membantu mengurangkan lemak di kawasan bawah dagu. Amalan menyapu V Shape di Bawah Dagu dapat bantu susutkan lemak Dauble Chin Anda.

Fungsi utama Leceen adalah sebagai booster kepada Lemontab. Hanya perlu ambil 2 hari 1 kali dapat membantu meningkatkan kesan kepada badan. Leceen juga membantu melancarkan penghadaman supaya lebih baik tanpa cirit birit. Pembuangan yang baik dapat memberi keselesaan dan mengempiskan perut.

Fungsi utama Lemon Lotion Adalah Bantu Hidrat Lemak di Lapisan Kulit anda. Sapu di Bahagian Perut,Lengan,peha dan Lain-lain. Anda akan rasa keseronokan kesan dari lotion lemon yang tidak bagi kesan pedas pada kulit. Rasa Sejuk dan Nyaman Dapat bagi Kesan Releks pada tubuh badan anda. 

Poster-poster ni pun akak dapat dari konsultan akak, Ezi. Jadi boleh lah akak share kat sini apa yang syarikat bagi pada kita sebagai customer.

Untuk 50 orang terawal order full pakej ada Free Bengkung dan Botol Air.


Maaf ye bukan akak menjual, hanya sebarkan makluman untuk bantu sesama kita.

Kepada yang serius nak Kurus atau ada masalah-masalah lemak gelebeh,perut buncit. Akak share Link wasap staff  nama Ezi untuk yang nak usaha macam akak. Lagi 1 sebelum nak mesej konsultan akak ni, suka akak ingatkan kepada yang berumur bawah 18 tahun dan belum ada pendapatan minta izin dari penjaga dulu ya. Kesian staff tu sebab ramai mesej dia dan tingalkan macam tu sahaja. Dia bantu kita,kita bantu memudahkan dia ya. 

Http://www.wasap.my/+601160798943/

Semoga korang dapat berjaya macam akak. aamiin