Tips kuruskan badan cara Azie.

DAH IKHTIAR MACAM-MACAM CARA NAK KURUSKAN BADAN TAPI GAGAL...

Saya Kongsikan Pengalaman Berjaya Kuruskan Badan 2 Bulan Sebelum PKP Dijalankan.

Kisahnya macam ni..

Saya Azie..

Dulu anak 3 mantain je badan…10 tahun tak beranak sekali dapat no 4 badan macam kena pam. Saya makin sukar nak turunkan berat badan dan masalah buncit. Masalah saya di bahagian perut,lengan juga peha yang buatkan berat saya susah turun.

Ni lah contoh masalah lemak-lemak pada badan akak.

Sampaikan mertua tegur saya mengandung ke?.. Malu lah saya nak jawab tapi jawapkan juga tak de lah mak. “Itulah mak dah cakap sibuk kerja badan kembang pun tak sempat nak jaga”, Sakit juga lah kena. Walau pedih saya faham niat mak, nak saya sihat.

Saya cuba bersenam tapi tak berjaya.

Saya cuba macam-macam diet seperti, keto diet,diet atkin,diet if(intermittent fasting)dan ambil produk kurus dari dalam dan luar negara pun tak berhasil. Saya beli korset tapi tak selesa rasa lemas nak bernafas seharian.

Saya sedih sebab dah cuba macam-macam,tapi masih tak berjaya kurus. Suami pula tegur pasal badan saya lagi lah tekanan.

Stress mikir nak kurus macam mane lagi tengok baju-baju tergantung kat almari banyak dah tak muat.

Dipendekan cerita.. Saya terbaca 1 iklan produk dalam internet semasa mencari petua kuruskan badan. Iklan produk ni menerangkan pasal 1 spesis buah yang bantu menurunkan berat badan.

Sebelum Saya Cerita Lebih Lanjut, Kena Tahu Dulu Punca Berat Badan Susah Turun. Sebabnya Buah Ni Ada Kaitan Dengan Masalah Susah Turun Berat Badan.

Punca utama seseorang itu susah menurunkan berat badan adalah disebabkan oleh Metabolisma Badan yang rendah.

Metabolisme badan akan mula menurun seiring peningkatan umur. Apabila usia meningkat, keanjalan otot juga merosot dan paras lemak badan meningkat.

Metabolisma ni fungsi dia menukarkan makanan yang kita makan menjadi tenaga. Setiap orang kadar metabolisma dalam badan berbeza-beza.

Perbezaan Metabolisma
Tapi soalnya macam mana nak naikkan Metabolisma ni?

Inilah spesis buah yang saya sebutkan tadi. Spesis mangga yang digunakan dalam produk syarikat tersebut dan paling berkesan untuk naikkan Metabolisma.

Sebab selagi Metabolisma kita rendah diet la macam mana pon, berat kita memang takkan turun macam apa yang terjadi kat saya dulu. Ada yang turun sikit naik cepat sebab metabolisma rendah.

Mangga Afrika

Syarikat ni yang import dan proses buah mangga afrika di Malaysia secara sah.

Yang Bestnya:

1.Syarikat ni dah hasilkan formula buah Mangga Afrika dan proses buah dengan sukatan dose yang betul oleh Kementerian Kesihatan Malaysia. So..tak perlu nak makan mentah sebab rasa asli dia masam . yang dah proses ni hanya di ambil ektrak zat sahaja jadi dah tak masam.

2.Syarikat ni juga dah adun sekali dengan bahan-bahan lain yang memang sangat membantu untuk menurunkan berat badan seperti lemon, asam keping(Garcinia Cambogia) yang bantu Detox Badan,Lawaskan Pembuangan dan kawal selera makan.

Saya jumpa pula video rakaman berita di TV3 tentang  syarikat ni yang import buah mangga afrika ni dari oversea.

*Sedutan live di Buletin Utama
Rupa bentuk lemontab Asli tanpa sebarang kimia atau pewarna tambahan.

Pada awalnya saya takut juga nak cuba LEMONTAB. Takut ada side effect atau ganggu buah pinggang yang merbahayakan saya. Sekarang banyak produk dipasaran jadi saya perlu berhati-hati.

Tapi 3 perkara ni buat saya yakin nak cuba lemontab..

1. Lemontab mendapat kelulusan Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan.

2. Lemontab ada halal JAKIM

3. Banyak testimoni dan review dari lemontab boleh tengok banyak di page lemontab nanti.

Disclaimer: Result May Vary From Person To Person
******

Testimoni ni semua kak azie kumpul dari group dan dari staff.

Ini ringkasan apa yang berlaku kepada saya selama sebulan mengamalkan lemontab dengan penjagaan makan yang seimbang.

(setiap hari saya ambil 1 biji  tengahari dan 1 biji lagi malam 30 minit sebelum makan)

1 minggu pertama pengambilan.

Pertama kali rasa dia sedap. Tak ralat nak kunyah sebab rasa dia masam manis lemon.

Seminggu awal ni belum ada apa tanda lagi. Lojik lah kan bukan magic terus turun berat.

Minggu ke 2 saya rasa 3 perubahan  ni.

1.Mudah membuang (lawas) bukan cirit-birit

Setiap pagi mesti membuang

Perut selesa

Tak berangin (bloated)

Tak sembelit

Mungkin sebab lemon dia bantu detoxkan badan kan?

2.Rasa ringan badan

Bila mudah membuang, badan rasa ringan dan cergas.

Nak buat kerja rumah, nak bergerak pun tak rasa lemau dah.

3.Badan rasa bertenaga

Ingat lagi pasal orang yang metabolisma tinggi?

Bila metabolisma tinggi, makanan bertukar menjadi tenaga.

So herba lemontab ni, buat saya bertenaga nak buat kerja-kerja kemas rumah,jaga anak,pergi kerja dan lain-lain.

Selepas 3 minggu, saya sangat teruja.

Berat saya dah mula turun lepas habis makan sebotol lemontab turun 3 kg. Dulu nak turun punya liat.

Yang seronoknya, suami pun dah perasan perubahan saya. Dia puji nampak perut dan badan makin susut. Kawan-kawan pejabat pun tegur perubahan badan saya. Boleh dah capai angan-angan nak bergaya macam sebelum kawin dulu sebab baju 2 tahun lepas dah muat balik.

Syukur sangat dengan lemontab ni. Dulu rasa rugi nak beli takut tak menjadi. Rupanya betulah testimoni-testimoni yang staff bagi tu.

Suami pula yang teringin sama nak amalkan. Sebab dia buncit..huhuhu.. Nanti nak belikan sekali untuk dia.

Jadi itulah kisah saya dengan lemontab ni. Macam mana dari sebiji buah dapat bantu saya kenal lemontab dan kuruskan badan saya dengan naikan metabolisma badan. Masa PKP ni pun saya masih ambil untuk mengawal berat badan saya. yelakan anak-anak suami keje minta makan je.huhuhu

“Azie, berapa botol patut saya ambil?”

Saya sarankan mula sekotak dulu dalam tu ada dua botol.

Macam saya, 2 minggu awal tu belum turun lagi.(tapi badan dah lawas, ringan badan & bertenaga)

Minggu ke-3 baru start turun.

3 minggu ni macam lama. Tapi nak dibandingkan sebelum ni bertahun cuba macam-macam,tapi tak kurus-kurus, 3 mingu ni kejap ja.

Kalau korang nak lagi best ambil dengan set Leceen sebab dia bantu korang punya penghadaman jadi lebih baik.

 

Bila pembuangan dah makin cantik masa tulah kurangnya sisa perkumuhan jadi perut lebih ringan, lemak-lemak makin berkurang sebab kurangnya lemak terhasil dan berat badan akan mula menurun. Jangan ambil remeh kepentingan lawas untuk bantu korang kurang berat badan. Target 2x sehari pagi dan malam.

Azie, kat mana saya nak beli lemontab ni? ”

Saya tak jual lemontab ni. Tapi kalau korang serius nak cuba, saya dah deal dengan staff lemontab di HQ number dia yang sama masa saya jumpa di Google dulu.

Saya memang sangat rekemen lemontab ni sebab:

1.Saya dah turun berat banyak dengan lemontab ni. Saya dah boleh shoping baju-baju kesukaan saya.

2. Nak bergaya pun seronok sebab lemak-lemak gelebeh dah tak da. Kalau dulu bila duduk mesti lemak diperut berlipat.

Peringatan Mesra Kak Azie:
Elakkan produk menguruskan badan yang :- – Menjanjikan penurunan berat badan yang mendadak dan keputusan yang mengagumkan. – Mencadangkan anda tidak perlu jaga makan. – Tidak memberikan khidmat nasihat pemakanan dan menggalakkan anda untuk makan apa sahaja.
Sumber (Myhealth KKM)

Lemontab sudah sediakan penasihat diet dari HQ untuk bantu membetulkan pemakanan semasa amalkan lemontab. Tak perlu rasa berat nak jaga makan. Amalan pemakanan yang disyorkan HQ sangat menarik dah mudah. Amalan Lemontab dengan pemakanan yang betul dapat bantu korang turun berat dengan cantik macam kak azie.

Ok, macam mana nak dapatkan lemontab ni?

Disebabkan korang dah baca blog saya ni sampai habis, syarikat ada sertakan kredit diskaun % untuk bantu korang kuruskan badan dengan penjimatan yang berbaloi boleh tengok di page lemontab nanti:

💓Ini Set Yang Kak Azie Pernah Dapat💓

Untuk korang akan dapat packaging baru warna putih taw,saya beli masa tu warna hitam. kali kedua beli baru dapat yang latest🥰

Korang akan dapat hadiah produk-produk yang menarik juga ya

Tapi Nak Dapatkan Tawaran Kena Cepat Tau Sebab Dia

Ada Tamat Tempoh

Tawaran Ni HQ Hadkan Untuk

250 Orang Terawal Sahaja

Tawaran Ni HQ TamatKan Pada:

2/07/2020

JAM 10 MALAM!!

Korang serius nak dapatkan semua tawaran macam kak azie ni?

klik link di bawah ni untuk order di PAGE LEMONTAB. Kak azie nak order pun selalu beli di laman web ni je senang. Tak ada online banking boleh je whatsapp staff di page tu ade butang

www.mrzlemontabplus.my

Cepat taw, kalau keluar notifikasi ni orang dah mula order di HQ🥰

**** Ps: Link diatas ini adalah sambungan ke page lemontab. Korang akan dapat info tambahan dan pakej-pakej yang di tawarkan. Di situ korang boleh order terus hanya tekan order dan isi detail pembayaran. Nak repeat nanti ade offer untuk pelanggan tetap ye macam kak azie dapat sekarang.

Update terkini..

Syarikat lemontab dah semakin Viral Di Tv3 Dan Tv Alhijrah. Tahun 2019 dan 2020 diorang dah mula kembangkan Pengiklanan Ke Tv Dan Billboard sepanjang Higway Utara Selatan untuk korang yang ada masalah berat badan lebih kenal lemontab ni.

SIARAN WHI TV3
SIARAN TV ALHIJRAH
SEMPAT AMBIL MASA DALAM PERJALANAN KE KUALA LUMPUR

Untuk info lanjut dan tempahan segera tekan link MRZLEMONTABPLUS diatas.

Semoga apa yang kak azie share ni dapat bagi manfaat kepada korang yang ada masalah berat badan macam kak azie dulu.