BLOG CANTIK PUTIH CARA HASLIZA

AKAK DAH USAHA MACAM-MACAM USAHA NAK HILANGKAN JERAGAT, JERAWAT &  KUSAM.
Dah nasib akak terkena 3 masalah kulit dalam 1 masa. Cuma yang paling ketara jeragat. Buat rawatan laser pun tak menjadi,hinggalah akak jumpa cara yang betul nak atasi masalah akak ni.
Asalnya nak hilangkan jeragat yang utama,tak tahu boleh putihkan kulit sekali.korang bacalah ya.

(Untuk Korang Yang ada masalah sunburn,nak putih & lain-lain Pun Sangat Berguna Info Ni Untuk Bantu Masalah kulit)

AKAK AKAN KONGSIKAN PENGALAMAN USAHA ATASI MASALAH KULIT WAJAH AKAK & KENAPA JERAGAT SUSAH HILANG SERTA AMALAN BERJAYA CANTIKKAN WAJAH AKAK.

Nama panggilan akak HASLIZA, akak menetap di DAMANSARA sebagai JURUJUAL KERETA. Akak dah lama usaha untuk pulihkan wajah akak. Pelbagai kaedah akak dah cuba.

Akak sedeh betul sebab akak dah macam-macam usaha nak cantikan kulit wajah akak tapi tak berjaya. Mungkin faktor usia timbul masalah-masalah ni. Akak mesti pulihkan juga sebab kerja akak perlu berhadapan dengan orang ramai. Bayangkan macam mana nak jumpa orang dengan keadaan wajah macam tu. Hilang keyakinan diri kita. Wajah kita juga mahkota penting untuk kita, terutamanya kita sebagai wanita.

Musim PKP & Covid19 ni boleh lah lindung di sebalik mask. Sampai bila kita nak berselindung kan?.Makeup tebal lah penyelamat kita di luar, balik rumah kesian tengok suami dengan muka berjeragat penuh ni. Nak cantik untuk suami juga kan.

Pelbagai produk dah cuba, buat rawatan viral macam sinaran laser, produk-produk di farmasi & FACEBOOK. Akak mula jadi masalah ni dari umur 30-an lagi, sekarang dah 43 tahun. Bayang kan dan berapa belas tahun masih tak menjadi.

PERNAH AMAL MINUMAN KOLAGEN TANPA SEMAK KKM

Salah akak termakan dengan kata-kata jurujual serbuk minuman kolagen boleh hilangkan jeragat,jerawat dan putihkan kulit. Akak di yakinkan dengan flyer-flyer diorang dan akak mencubanya. Akak minum selama 21 hari,keputusan memang laju tapi akak hampir rosakan jantung akak. Akak bernasib baik akak dapat tahu awal dari viral tentang produk tersebut yang dicampur bahan terlarang.

RAWATAN LASER MAHAL 

Akak ada pergi satu tempat untuk consult pasal jeragat, Dia maklum jeragat akak tebal dan akan keluar banyak lagi.Dia suruh buat laser, sebab dia kata pakai skincare apa apa pun susah nak hilang.Dia kata kena buat 5 sesi dah la mahal.Ni pakej untuk pecahkan jeragat katanya dalam RM3500,tapi lepas tu kena ambil pakej untuk cerahkan kulit pulak RM4000.Resah pikir nak hilangkan jeragat ni macam mana,Akak setuju nak buat rawatan laser. Last -last nak habis ke sesi 5 jeragat akak kurang tapi nampak ada yang naik baru. Stress akak tengok cermin terus akak call cakap nak stop.

Niat akak nak hilang masalah kulit ni bukan lah untuk nak cantik sangat. Tapi untuk kelihatan kulit wajah bersih yang utama. Akak iktiar je demi kebersihan kulit,tapi kalau hilang 3 serangkai akak ni dan kulit kembali cantik tu bonus lah.

DAH JUMPA PUNCA MASALAH JERAT SUSAH HILANG

Dipendekan cerita, Satu hari tu, akak tertengok video di facebook cerita kenapa jeragat susah hilang.Gambar video di page tersebut.

 

Facebook tips manis suami isteri yang cerita pasal masalah jeragat tu

Menurut video ni,Punca utama kenapa seseorang tu susah nak hilangkan jeragat disebabkan kulit selalu terdedah dengan sinaran uv. Walaupun ada faktor lain seperti salah pakai produk,naik umur kan.Tapi akak tengok dan dengar sampai habis video ni.

katanya,Sinaran UV ni lah yang galakkan merebaknya jeragat.Ketulan hitam tulah yang dipanggil Jeragat.

Dalam video ni cakap langkah nak hilangkan jeragat ialah dengan memudarkan jeragat dan lindung kulit dari Sinaran UV. Ramai orang silap dia pudarkan sahaja tapi tak jaga kulit dari Sinaran UV.Rupanya bila jaga kulit dari sinaran uv ni bukan sahaja untuk jeragat tapi baik juga untuk masalah kusam dan jerawat.

 

Jadi vedio ni sarankan pudarkan jeragat dan lindungi kulit dari sinaran uv. untuk makluman dalam video ni nyatakan GLUTATHIONE berkesan untuk pudarkan jeragat dengan kaedah mematikan akar jeragat secara tak langsung memudarkan jeragat. Akar jeragat yang macam lebah bersarang tu ya.

dan VITAMIN C pula bantu untuk lindung dari sinaran uv. Ada fakta dari kajian yang dilampirkan sekali.

Artikel tentang GLUTATHIONE yang membantu memudarkan JERAGAT.

 

Artikel tentang vitamin c yang membantu memberi perlindungan.

Ni keratan dari video tu yang akak potong masuk sini untuk rujukan korang.

Di akhir video diberitahu ada produk yang dah rumuskan Glutathione & vitamin C. Akak ada survey di farmasi jika kita nak beli asing 2 bahan ni boleh tahan harganya dan 1 lagi renyah nak guna berasingan.

Baik akak ambil yang dah siap rumus. Akak dapat number di page tu terus wasap staff produk ni nama Nurul

 

Korang tak perlu nak renyah makan asing asing.Try je produk ni, Nurul dah bagi dengan akak detail-detail. 

Nurul cakap Syarikat ni juga dah formulakan sekali dengan lagi 1 bahan selain glutathione dan vitamin c. Iaitu Hyaluronic acid yang berfungsi untuk menyimpan air untuk memastikan tisu kulit menjadi lincin dan lembap.

Ni akak kenalkan nama ubat ni GLUTAB GLUTATHIONE PLUS ya. Dari info kak dapat dah 5 tahun dalam pasaran. Tu gambar botol dan tablet di bawah.

Rupa bentuk GLUTAB Asli tanpa sebarang kimia atau pewarna tambahan.Sedap rasa oren.

Korang dah tak perlu risau kesan sampingan, ganggu buah pinggang ke jantung atau kesan-kesan merbahaya yang lain sebab maklumat di bawah ni sangat meyakinkan akak ianya selamat.

Ni yang nurul glutab bagi dekat wasap. Akak ambil letak sini untuk sharing dengan korang. Ada sijil kkm,halal,iklan-iklan GLUTAB di tv billboard dan testimonial.

akak ni 2 minggu jeragat dah pudar,kulit muka makin putih. banyangkan kita tak da masalah jeragat makan glutab? berseri-seri putih lah kita ni.
Disclaimer: Result May Vary From Person To Person
jeragat sebelum dan selepas
Disclaimer: Result May Vary From Person To Person
jeragat dah tinggal sikit.suka kulit dah bersih
Disclaimer: Result May Vary From Person To Person
 jeragat makin pudar,kusam pun hilang.
Disclaimer: Result May Vary From Person To Person
kulit gelap, baru seminggu makan glutab. kawan tegur dah putih.
Disclaimer: Result May Vary From Person To Person
Disclaimer: Result May Vary From Person To Person

Akak tengok YOUTUBE juga pasal glutab ni.Macam video dari Puan ni,seronok tengok review dia. Ada 3 video dari sebelum dan selepas. Memang akak teruja sangat lah nak cuba.

Untuk makluman Syarikat ni juga bagi group support percuma .Kesan glutab dan group sangat membantu akak. Korang dapat 2 Manfaat Iaitu Produk Dan Servis.

Testimoni ni semua Kak kumpul dari Nurul Fereena.

(sebelum makan Glutab Nurul minta akak semak kesan-kesan ni dengan badan akak.

Semak kesan seawal 1 minggu dan hari ke 30.
  • kulit makin cerah dah tiada kusam sebab glutab cover 1 badan
  • jeragat makin pudar
  • jerawat dan parut jerawat makin hilang

Setiap hari akak ambil 1 biji  pagi dan 1 biji lagi malam 30 minit sebelum makan

Ini ringkasan apa yang berlaku kepada Akak selama sebulan mengamalkan glutab.

1 minggu pertama pengambilan.

Pertama kali rasa dia sedap. Tak ralat nak kunyah sebab rasa dia oren.

Seminggu awal ni belum ada apa tanda lagi. Lojik lah kan bukan magic terus hilang jeragat.

Macam kak, lepas 2 minggu kulit yang kusam tu mula cerah dulu. dah mula nampak urat hijau di kulit lengan akak.Rupanya betul dia cover 1 badan.

Masuk minggu ke 3 jerawat sikit-sikit tu mengecut dan parut jerawat mulah dah hilang. seronok dia tak tahu nak cakap macam mana.Ingatkan Jeragat hilang dulu,rupanya kusam dengan jerawat hilang dulu.Tapi tak apa lah sebab jeragat ni berakar mungkin ambil masa sikit. janji dah ada kesan positif dengan akak

Selepas 4 minggu, akak sangat teruja.

Kulit yang berjeragat tebal dah mula pudar. ada yang nipis nipis baru nak naik tu hilang terus. syukur dah mula nampak kesan yang sangat positif seawal 2 botol 4 minggu. 

Akak malu nak tunjuk gambar muka yang dulu. Suami yag mula-mula  tegur. Alangkah bahagianya tau, bila suami yang tegur jeragat dah nipis dan kulit makin cerah. Tersengih sampai telinga akak dengar.hihi.. Sebab tu, bila kulit wajah kita bersih kita punya keyakinan diri tu meningkat. tak malu nak berdepan dengan sedara,kawan-kawan dan orang ramai dah. Nak bekerja pun seronok, nak jumpa customer pun happy ja.Kawan-kawan tanya tau macam mana kulit akak pulih. Tapi akak tak da cakap apa-apa sebab diaorg tak percaya dengan produk.

Syukur jumpa yang betul, tak perlu nak laser ribu ribu ringgit, lepastu nak putihkan pula beribu lagi.Setelah sekian lama usaha.Terima kasih yang tak terhingga kepada konsultan akak, Nurul Fereena.

PERBUALAN AKAK DENGAN NURUL PERKONGSIAN UNTUK KORANG

Ni masa mula-mula kak mesej Nurul

Disclaimer: Result May Vary From Person To Person

Masa barang baru sampai.baik orang nya melayan akak.

Disclaimer: Result May Vary From Person To Person

Ni lah result awal akak dengan Glutab, bagi feedback dekat nurul..Alhamdulilah akak dah nampak perubahan. Akak nak cantik untuk suami.

Disclaimer: Result May Vary From Person To Person

Akak sarankan mula 2 botol Glutab dulu.

Kalau korang nak lagi best ambil dengan  SET DARK SPOT SERUM sebab dia bantu korang dari luar.

Bila kita makan glutab untuk dalaman dan dark spot dari luaran memang laju kesan dia. glutab dia hapus dan pudarkan jeragat dari dalam matikan akar jeragat. Dark Spot ni dia bantu buang kesan jeragat di permukaan kulit. 

Memang betul puas hati bila akak cuba sendiri 2 barang nih. korang yang nak hilang kusam,parut jerawat,nak putih pun boleh ambil glutab dengan dark spot ni. Apa-apa pun yang penting glutab ikut bajet korang ye.

Akak memang sangat syorkan glutab ni sebab akak dah hilang jeragat akak dan yang best KULIT makin PUTIH GLOWING.

Akak dah tak payah nak makeup tebal-tebal nak lindung muka dengan facemask.Tapi facemask wajib lah pakai covid-covid ni.Akak nak kerja sekarang pun senang hati,nak jumpa sedara,kawan-kawan, customer pun dah tak segan dah.

Ok last pesanan Akak , korang betul-betul serius nak HQ bantu boleh klik BUTANG WASAP yang akak bagi di bawah. Usaha dan tawakal ya. Dari apa yang Akak nampak HQ glutab dah bagi yang terbaik kepada customer dari segi kualiti produk dan guide selepas pembelian. korang sahaja perlu mulakan.

Syarikat GLUTAB ada sertakan kredit diskaun pakej set untuk bantu korang CANTIK dengan penjimatan yang berbaloi.

Korang yang beli glutab bukan ja dapat produk tapi hadiah pun dapat taw.

Untuk 150 orang terawal order full pakej ada Free Sabun Gultab dan Hadiah-hadiah lain.

Ni hadiah akak dapat sabun muka glutasoap,lipbalm,hand sanitizer bila order pakej lengkap.Cantikkan barang sampai tak rosak. kemas dan eksklusif gitu.hihi…Ni gambar yang akak ambil sendiri masa barang sampai.

Korang serius nak dapatkan tawaran ni ?

Tekan pada butang atau link  whatsapp dibawah untuk claim diskaun Pakej HQ ya.Kod yang Keluar masa click butang whatsapp tu jangan padam. Sebab tu kod promo yang hq bagi pada akak untuk korang layak claim offer.

Kepada yang serius nak hilangkan jeragat atau ada masalah-masalah kusam,jerawat,kulit gelap,nak mantain kulit cantik. Akak dah share butang wasap staff  nama Nurul untuk yang nak usaha macam akak. 

Semoga korang dapat berjaya macam akak.Aamiin….