Dimana nak cari Mangga Afrika di Malaysia?

Sebab kalau order dari oversea takut lain yang sampai..

Saya cuba cari di Google dan Saya jumpa video rakaman berita di TV3 tentang 1 produk syarikat tempatan yang import buah mangga afrika ni dari oversea.

Syarikat ni yang import dan proses buah mangga afrika di Malaysia secara sah.

Yang Bestnya:

1.Syarikat ni dah hasilkan formula buah Mangga Afrika dan proses buah dengan sukatan dose yang betul oleh Kementerian Kesihatan Malaysia. So..tak perlu nak makan mentah sebab rasa asli dia masam . yang dah proses ni hanya di ambil ektrak zat sahaja jadi dah tak masam.

2.Syarikat ni juga dah adun sekali dengan bahan-bahan lain yang memang sangat membantu untuk menurunkan berat badan seperti lemon, asam keping(Garcinia Cambogia) yang bantu Detox Badan,Lawaskan Pembuangan dan kawal selera makan.

Formula ini dinamakan LEMONTAB.

Rupa bentuk lemontab Asli tanpa sebarang kimia atau pewarna tambahan.

Pada awalnya saya takut juga nak cuba LEMONTAB. Takut ada side effect atau ganggu buah pinggang yang merbahayakan saya. Sekarang banyak produk dipasaran jadi saya perlu berhati-hati.

Tapi 3 perkara yang buat saya yakin nak cuba lemontab ni..

1.Lemontab mendapat kelulusan (Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan) dibawah Kementerian Kesihatan Malaysia.

2.Lemontab disahkan halal oleh JAKIM

3.Banyak review terkumpul yang nyatakan keberkesanan lemontab.

Disclaimer: Result May Vary From Person To Person
******

Disclaimer: Result May Vary From Person To Person
******

Ini ringkasan apa yang berlaku kepada saya selama sebulan mengamalkan lemontab.

(setiap hari saya ambil 1 biji  tengahari dan 1 biji lagi malam 30 minit sebelum makan)

1 minggu pertama pengambilan.

Pertama kali rasa dia sedap. Tak ralat nak kunyah sebab rasa dia masam manis lemon.

Seminggu awal ni belum ada apa tanda lagi. Lojik lah kan bukan magic terus turun berat.

Minggu ke 2 saya rasa 3 perubahan ni.

1.Mudah membuang (lawas) bukan cirit-birit

Setiap pagi mesti membuang

Perut selesa

Tak berangin (bloated)

Tak sembelit

Mungkin sebab lemon dia bantu detoxkan badan kan?

2.Rasa ringan badan

Bila mudah membuang, badan rasa ringan dan cergas

Nak buat kerja rumah, nak bergerak pun tak rasa lemau dah.

3.Badan rasa bertenaga

Ingat lagi pasal orang yang metabolisma tinggi?

Bila metabolisma tinggi, makanan bertukar menjadi tenaga.

So herba lemontab ni, buat saya bertenaga nak buat kerja-kerja kemas rumah,jaga anak,pergi kerja dan lain-lain.

Selepas 3 minggu, saya sangat teruja.

Berat saya dah mula turun lepas habis makan sebotol lemontab turun 3 kg. Dulu nak turun punya liat.

Yang seronoknya, suami pun dah perasan perubahan saya. Dia puji nampak perut dan badan makin susut. Kawan-kawan pejabat pun tegur perubahan badan saya. Boleh dah capai angan-angan nak bergaya macam sebelum kawin dulu sebab baju 2 tahun lepas dah muat balik.

Syukur sangat dengan lemontab ni. Dulu rasa rugi nak beli takut tak menjadi. Rupanya betullah testimoni-testimoni yang staff bagi tu.

Suami pula yang teringin sama nak amalkan. Sebab dia buncit..huhuhu.. Nanti nak belikan sekali untuk dia.

Jadi itulah kisah saya dengan lemontab ni. Macam mana dari sebiji buah dapat bantu saya kenal lemontab dan kuruskan badan saya dengan naikan metabolisma badan.

“Azie, berapa botol patut saya ambil?”

Saya sarankan mula sekotak dulu dalam tu ada dua botol.

Macam saya, 2 minggu awal tu belum turun lagi.(tapi badan dah lawas, ringan badan & bertenaga)

Minggu ke-3 baru start turun.

3 minggu ni macam lama. Tapi nak dibandingkan sebelum ni bertahun cuba macam-macam,tapi tak kurus-kurus, 3 mingu ni kejap ja.

Kalau korang nak tahan lama dan nak jimat boleh ambil set 2 bulan ada 4 botol.

Konsisten 2 bulan supaya metabolisma dalam badan dapat naik dengan cantik. Masa tulah lemak-lemak makin berkurang sebab kurangnya lemak terhasil dan berat badan akan mula menurun.

“Azie, kat mana saya nak beli lemontab ni? ”

Saya tak jual lemontab ni. Tapi kalau korang serius nak cuba, saya dah deal dengan staff lemontab di HQ number dia yang sama masa saya jumpa di Google dulu.

Saya memang sangat rekemen lemontab ni sebab:

1.Saya dah turun berat banyak dengan lemontab ni. Saya dah boleh shoping baju-baju kesukaan saya.

2.Nak bergaya pun seronok sebab lemak-lemak gelebeh dah tak da. Kalau dulu bila duduk mesti lemak diperut berlipat.

Peringatan Mesra Kak Azie:
Elakkan produk menguruskan badan yang :- – Menjanjikan penurunan berat badan yang mendadak dan keputusan yang mengagumkan. – Mencadangkan anda tidak perlu jaga makan. – Tidak memberikan khidmat nasihat pemakanan dan menggalakkan anda untuk makan apa sahaja.
Sumber (Myhealth KKM)

Lemontab sudah sediakan penasihat diet dari HQ untuk bantu membetulkan pemakanan semasa amalkan lemontab. Tak perlu rasa berat nak jaga makan. Amalan pemakanan yang disyorkan HQ sangat menarik dah mudah. Amalan Lemontab dengan pemakanan yang betul dapat bantu korang turun berat dengan cantik macam kak azie.

PS: Penasihat Pemakanan Dari HQ yang Kak Azie dapat secara Percuma. Diorang sangat mesra dan mudah dirunding.

Ok, macam mana nak dapatkan lemontab ni?

Disebabkan korang dah baca blog saya ni sampai habis, syarikat ada sertakan kredit diskaun untuk bantu korang kuruskan badan dengan penjimatan yang berbaloi:

💓PAKEJ ISTIMEWA DARI HQ!!💓

💴 DISKAUN + PAKEJ COMBO SET

Untuk korang akan dapat packaging baru warna putih taw,saya beli masa tu warna hitam. kali kedua beli baru dapat yang latest🥰

+

🎁FREE GIFT LEMON LOTION 🎁

Lotion lemon dapat bantu bakar lemak dari lapisan kulit,sapu ditempat yang bermasalah,yang best saya pakai sejuk tak panas

+

🎁EXTRA GIFT LEMONSOAP 🎁

Sabun badan ni bagus untuk kulit,menghilangkan selulit,mengeluarkan daki ye..yang best rasa sejuk masa mandi, segar je badan. Ni Set-set yang baru sampai di office saya.huhu

Tapi Nak Dapatkan Tawaran Kena Cepat Tau Sebab Dia

Ada Tamat Tempoh

Tawaran Ni HQ Hadkan Untuk

250 Orang Terawal Sahaja

Tawaran Ni HQ TamatKan Pada:

8/03/2020

JAM 10 MALAM!!

Korang serius nak dapatkan semua tawaran ni..???

(klik butang whatsapp di bawah ni untuk claim diskaun)

**** ps: butang diatas ini adalah sambungan ke whatsapp staff lemontab. Korang cakap je dari Blog Kak Azie, comfirm dapat Kredit Diskaun Havoc ni. Nak repeat nanti ade offer untuk pelanggan tetap ya macam kak azie dapat sekarang.

**** Pss: Nak Offer tapi tak sempat payment ? korang cakap je nak booking deposit..staff boleh booking dulu untuk korang. diorang memang mesra pelanggan. Lagi cepat korang dapat lemontab lagi cepat korang dapat hasil nanti.Insyallah

Update terkini..

Syarikat lemontab dah semakin Viral Di Tv3 Dan Tv Alhijrah. Tahun 2019 dan 2020 diorang dah mula kembangkan Pengiklanan Ke Tv Dan Billboard sepanjang higway utara selatan untuk korang yang ada masalah berat badan lebih kenal lemontab ni.

Siaran WHI

Siaran Tv Alhijrah

Sempat ambil masa dalam perjalanan ke kuala lumpur

Untuk info lanjut dan tempahan segera tekan butang Whatsapp diatas. Staff syarikat Lemontab akan bantu korang.